מרכז

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/08/2002 | 18:33 | מאת: mt

מרכז הבית בהנחת הבגואה יוצא פינת האוכל ומיזדרון שמוביל לחדרים והאמבטיה .אילו אלמטים אמורים ליהיות באזור ולשפרו כי בעצם יש שם רק שולחן מעץ ועליו אגרטל ופרחי פלסטיק ומשי .המיזדרון ריק והאמבטיה כולה חרסינה לבנה ארון מעץ ומראה גדולה

16/09/2002 | 21:24 | מאת: חמדה

שלום רב, מרכז הבית הינו מקום שאליו זורמת אנרגיה מכל הבית, ולכן, כדי לאזנו, כדאי שיהיו בו כל האלמנטים: עץ, אש, מתכת, מים ואדמה. האלמנטים יכולים לבוא לידי ביטוי הן בחומר והן בצבע. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי