סידור ושיפור החדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/08/2002 | 11:37 | מאת: יעל

למנהלות הפורום שלום נושא הפאנג שווי הוא נושא שרק לאחרונה התחלתי להכיר ולשמוע עליו, ועדיין אני מכירה אותו באופן מאוד שיטחי, לכן הייתי רוצה לדעת- במה התורה הזאת בעצם יכולה לעזור לי ולאנשים הסובבים אותי (בחדר הפרטי שלי ו/או בבית כולו) ובנוסף יש לי שאלה שהייתי שמחה לקבל עליה תשובה- החדר שלי נמצא בצד המערבי בבית כשהדלת פונה לכיוון מערב וכך גם החלון (הוא בדיוק ממול לדלת). המיטה שלי נמצאת מתחת לחלון- הרגליים לכיוון דרום והראש לכיוון צפון. תאריך הלידה שלי הוא 25.3.81 והייתי רוצה לדעת כיצד אני יכולה לשנות או לשפר את החדר שלי כך שהוא יועיל לי- אם זה בתחום המקצועי (עבודה, לימודים) ואם זה בתחום הזוגי ואם בקשר עם הבני הבית. מה צריך להוסיף לחדר (בכלל וגם שלי) על מנת שיועיל לגרים בו ומה יש להוריד? תודה רבה מראש על התשובה יעל

26/08/2002 | 23:09 | מאת: חמדה

שלום יעל, הכיוונים הטובים לך = כדאי שאליהם יופנה הראש בזמן השינה או שפניך יופנו אליהם בזמן פעילות - הם (לפי הסדר הבא) דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. לגבי החלון והדלת בחדרך - לא כברור לי איך יתכן ששינהם פונים למערב אבל הם גם האחד מול השני? ולשאלתך לגבי הפנג שווי, ניצול הידע שהתורה הזו מספקת לנו מאפשר לשפר כמעט כל תחום בחיים: בריאות, מערכות יחסים, ואפילו פרנסה. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי