אקווריום

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/08/2002 | 22:51 | מאת: גילי

עברנו לדירה חדשה ויש לי בעיה עם האקווריום. בבית הקודם עמד האקווריום במרכז הבית ע"פ מפת הפקואה , אך בביתי החדש בלתי אפשרי להציבו במרכז ולצערי הרב מאוד גם לא באיזור הצפוני של הבית. מה לעשות ? האם להשאירו במקומו (דרום מערב) ולתקן במקומות אחרים ? ואם כן היכן ובמה? תודה גילי

04/09/2002 | 18:06 | מאת: חמדה

שלום גילי, לפי הבגואה, אכן דרום מערב אינו מקום טוב עבור אקווריום. אם היית רוצה לקבל יעוץ יותר מקיף, היה כדאי לבקש יועץ פנג שווי שיבדוק את מצב הכוכבים בבית, וכך יוכל לייעץ לך היכן לשים את האקווריום והיכן לחזק - במידת הצורך. בברכת שנה טובה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי