כניסה דרום מערבית לעסק

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/08/2002 | 19:15 | מאת: נועה

שלום איילת! רציתי לדעת האם זה "בריא" לעסק למקם את כניסתו בצד מערב או דרום מערב? אם לא, מה כדאי לעשות? האם ריבוי דלתות בעסק, כשהן פתוחות כל היום זה טוב או רע? האם מיקום לב העסק בצידו המזרחי זה טוב או רע? העסק נקלע לקשיים וברצוני לסייע קצת לפחות על פי תורת הפנג שווי. אשמח אם תוכלי לסייע בידי. תודה נועה

06/08/2002 | 17:45 | מאת: חמדה

שלום נועה, כדי שאוכל להמליץ על כיוון הכניסה המועדף לעסק, אנא שלחי את תאריך הלידה של בעליו / מנהלו הפעיל. (כי כל כיוון יכול להיות טוב, - תלוי למי). לגבי ריבוי הדלתות הפתוחות - כדאי לוודא שאין מצב שדלת פתוחה מול דלת - כי אז נוצר מצב האנרגיה נכנסת דרך דלת אחת ומיד בורחת החוצה דרך הדלת שמולה - במקום להישאר בפנים. בהצלחה, חמדה

06/08/2002 | 17:47 | מאת: חמדה

שלום נועה, כדי שאוכל להמליץ על כיוון הכניסה המועדף לעסק, אנא שלחי את תאריך הלידה של בעליו / מנהלו הפעיל. (כי כל כיוון יכול להיות טוב, - תלוי למי). לגבי ריבוי הדלתות הפתוחות - כדאי לוודא שאין מצב שדלת פתוחה מול דלת - כי אז נוצר מצב האנרגיה נכנסת דרך דלת אחת ומיד בורחת החוצה דרך הדלת שמולה - במקום להישאר בפנים. ניתן לקבל יעוץ הרבה יותר מקיף - כאשר מזמנים יועץ פנג שווי למקום. בהצלחה, חמדה

07/08/2002 | 23:00 | מאת: נועה

לחמדה , תודה על תגובתך, תאריך הלידה של בעל העסק הוא: 22.07.1970 ושל הרוח החיה של העסק הוא: 2.9.1968 מחכה לתשובתך. תודה נועה

מנהל פורום פנג שווי