סידור חדר השינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/07/2002 | 15:29 | מאת: טובה

שלום, אני ילידת 20.8.52 עברתי לחדר של ילדתי שעוזבת את הבית ורציתי לדעת את הכיוונים הטובים שלי. הכניסה לחדר ממזרח, ארון קיר מצפון, חלון בפינת מערב/דרום. דרך אגב, הילדה עברה לגור עם חבר בתקוה לנישואין, שאלתי היא : אם אין מניעה מבחינתנו שאעבור לחדרה. תודה.

06/08/2002 | 18:04 | מאת: חמדה

שלום טובה, הכיוונים הטובים לך - לפי הסדר הבא הם: דרום, צפון, דרום מזרח, מזרח, כלומר - אם את בוחרת לגור בחדר הזה, כדאי שראש המיטה יפנה לצד דרום. אם יש לך שלחן בחדר, כדאי שפניך יפנו דרומה בזמן שאת יושבת עליו. (אגב, הכיוונים הללו טובים לך בכל חדר בבית ובכל בית). לגבי השאלה אם יש מניעה שתגורי בחדר הנ"ל כי בתך עברה לגור עם חברה - לא ברור לי ממה את חוששת. כל טוב, חמדה

07/08/2002 | 11:44 | מאת: טובה

שלום ותודה על התשובה, לגבי חששותיי, החדר שייך לילדה ומסודר לפי רצונה, היא עדיין לא נשואה , חלק מהבגדים, הספרים,הציוד וכו...עדיין בחדרה ,מטרידה אותי התחושה שאני כבר לוקחת לה את החדר ומשנה אותו על פי רצוני. האם יש בסיס לתחושותיי ???

18/08/2002 | 00:54 | מאת: רחל

מנהל פורום פנג שווי