החדר של בני דחוף ---- לאיילת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/07/2002 | 00:09 | מאת: שרון

לאיילת שלום רב! שאלתי היא בקשר לחדרו של בני עקב כך שיש כרגע קצת בעיות בריאות. ואני נורא דואגת. הסיפור קצת ארוך וסליחה. לפני תקופה מסרתי לך נתונים של החדר ושל הילד של בדקת ואמרת שהכל בחדר אצלו בסדר מבחינת מיקום המיטה הצדדים של החלונות וכו. אולם פתאום צצו בעיות בריאות שדי מדירות שינה מעיני .אמסור לך שוב את הנתונים ואשמח אם תוכלי לומר לי מה אפשר לשנות . אז כך: בני יליד 21.8.1985שזה יום רביעי בשבוע . והחדר: נמצא בכניסה לסלון .הכניסה היא מדרום החלון פונה לצפון ,המיטה : ראש למערב ורגליים למזרח ,ספריה לכיוון מזרח כאשר אין חלון .החדר זוויתי. האם יש לדעתך אנרגיות שליליות בחדר ? האם יכול להיות צרות עיין של אנשים? מה עושים? חן חן לך תודה תודה והרבה בריאות .

06/08/2002 | 18:28 | מאת: חמדה

שלום שרון, לאור הקשיים החדשים, הייתי ממליצה לבקש ייעוץ פנג שווי שיכלול - מן הסתם - גם בדיקת אנרגיות כללית של הבית. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי