מעבר לדירה חדשה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/07/2002 | 08:40 | מאת: מרינה

אילת, שלום! בעוד שבוע אני עוברת לדירה שכורה. נודע לי, שהזוג, שגר שם לפני, רבו אחרי שבוע וחצי בדירה ונפרדו. מה עלי לעשות כדי לטהר את הדירה לפני הכניסה שלי? ועוד שאלה: איפה ניתן לקרוא על משמעות השעונים בפנג שואי? יש לי שני שעונים - אחד עגול בלבן עם מספרים שחורים והשני מרובע מעץ לא מגולף עם ציור רקע. מה המיקום המועדף של השעונים בדירה? תודה מראש על התשובה.

06/08/2002 | 18:39 | מאת: חמדה

שלום מרינה, לגבי טיהור הבית - כדאי לנסות להדליק קטורת ול"העביר" אותה מסביב לבית בתוך כל החדרים.. אם אחרי זה עדיין תחושי שיש צורך בעוד - כדאי לבקש מאדם המתמחה בטיהור שיטהר הדירה. לגבי השעונים, האפשרויות לשימוש בהם רבות ומורכבות, לכן הייתי מייעצת לך לשים אותם במקום הנראה לך. ההמלצה היחידה שאוכל לתת לך היא, שתוודאי שהם תמיד 'הולכים'. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי