זוג חברים בדירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

17/07/2002 | 12:13 | מאת: טובה

שלום לך איילת ביתי ילידת 12.8.74 החבר שלה יליד 5.3.75 עברו לגור ביחד. חדר השינה שלהם: כניסה ממזרח , חלון בפינת מערב/צפון . מה הכיוונים הטובים שלהם לחיים משותפים מוצלחים. תודה אמא

20/07/2002 | 18:38 | מאת: חמדה

שלום טובה, הכיוונים הטובים שלהם - לפי סדר עדיפות יורד - הינם: צפון מערב, דרום מערב, צפון מזרח, מערב. כלומר - עדיף שראש המיטה יופנה אל אחד מהכיוונים הנ"ל. כדאי שהרגליים לא יופנו אל הדלת, ואם אפשר - שראש המיטה לא יהיה תחת חלון. חשוב גם שראש המיטה לא ישען על קיר משותף עם שרותים. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי