מיטת הבן

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/07/2002 | 13:27 | מאת: טובה

בני בן 22 יליד 28/3/80 . חדרו צבוע תכלת, כניסה מדרום, חלון צפון/מזרח. מטתו בפינת צפון מערב, רגליו פונות דרומה מול דלת היציאה, כאשר מעבר להול יש דלת לחדר אמבטיה עם שירותים מוסתרים אחורי קיר. שמנו ספריה כדי למנוע מעבר אנרגיות שליליות מהאמבטיה/שירותים לחדרו של בני. שולחן מתחת לחלון בצפון מזרח, ארון בדרום. רציתי לדעת האם אנחנו בכיוון הנכון. לקראת התחלת לימודיו באוניברסיטה בספטמבר.

11/07/2002 | 22:50 | מאת: חמדה

שלום טובה, האמת שהכיוונים הטובים לבן שלכם הם אחרים: צפון מזרח, מערב, צפון מערב ודרום מערב. (בסדר עדיפות כפי שכתבתי). כדאי לראות איך אפשר לארגן את החדר שהבן ישן עם הראש לאחד הכיוונים הנ"ל. אם מחליטים להעמיד המיטה באלכסון - כדאי לבנות בפינה שנוצרה - ארון מצעים סגור. (לא מדפים). וגם - אם אפשר שכאשר הוא יושב ליד שלחן העבודה שלו - שפניו יפנו אל אחד הצדדים המועדפים. לא ברור היכן נמצא ההול ביחס לחדר, והיכן נמצאים השרותים. מומלץ שראש המיטה לא יהיה צמוד לקיר שמעברו השני ישנם שרותים. אם אפשר, מומלץ גם שרגלי הישן לא יפנו אל דלת. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי