השימוש במראה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

02/06/2002 | 21:41 | מאת: דניאלה

שלום רב! האם מותר או אסור לתלות מראה מול דלת הכניסה? יש ספרים הממליצים על כך, ויש השוללים זאת מכל וכל. מה נכון? בתודה דניאלה.

13/06/2002 | 19:25 | מאת: איבי לבנה לוי

לדניאלה שלום רב אכן השימוש במראות על פי עקרונות הפאנג שואי שונים מאסכולה לאסכולה. לפי אסכולה ממנה אני באה- המראה משקפת את שהיא מקבלת ומאחר והאנרגיה הדומיננטית ביותר נכנסת לבית דרך הדלת הראשית, אזי שהיא משקפת ומחזירה את האנרגיה החוצה. לא מומלץ לתלות מראה מול דלת הכניסה ואם משתמשים במראות יש לדאוג שהן ישקפו דברים יפים כגון תמונות נעימות, יש לדאוג שהמראה תהיה נקיה ותקינה בברכת אור- מנהלת המסע אל האור איבי לבנה לוי

מנהל פורום פנג שווי