צבע לחדר פעוטות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/06/2002 | 16:37 | מאת: אורי

שלום באיזה צבעים ממולץ לצבוע חדר ילדים/ פעוטות עם חלון הפונה לכיוון מזרח? תודה

04/06/2002 | 14:39 | מאת: נפתלי

הצבע השחור מומלץ לילדים שמצירים על הקירות

04/06/2002 | 16:38 | מאת: אנה ב

אולי הצבע השחור מומלץ על ידי עצלנים שלא שמעו שיש גם גירים. ההומור שלך הוא כמו הצבע שהצעת. הצבע השחור לקיר הוא צבע השטן. כך לדעתי בלי שום קשר לפנג שווי. לחדר פעוטות מומלץ צבעי פסטל. (תכלת בהיר - לבן, ורוד בהיר - לבת...) בלי שום קשר לפנג שווי, כך נראה לי. ...בינתיים עד שיענו ברצינות, אם בכלל.

13/06/2002 | 19:28 | מאת: איבי לבנה לוי

לנפתלי שלום רב תורת הפאנג שואי היא מאוד מורכבת ולכן אין תשובה אחת יחידה ומוגמרת, הדבר תלוי במידה רבה בתאריך הלידה של האדם. אשמח להיות לעזר במידה ותידע אותי על תאריך הלידה של הילוד. בברכת אור מנהלת המסע אל האור איבי לבנה

מנהל פורום פנג שווי