כיוון שינה של תינוק

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/04/2002 | 12:37 | מאת: גאיה

שלום אילת בני בן שלושה וחצי חודשים תאריך הלידה שלו הוא 16.1.02 יום רביעי ברצוני לדעת לאיזה כיוון מומלץ שהראש שלו יופנה במיטה כמו כן איזה צבעים מומלצים לחדר השינה שלו תודה מראש גאיה

30/06/2002 | 03:59 | מאת: חמדה (סטג'רית של איילת)

שלום גאיה, הכיוונים הטובים לשינה עבור בנך הם (בסדר יורד): דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. אפשר לשים מיטה באלכסון, ומומלץ למלא את החלל המשולש שנוצר עם ארון (מצעים?) לא מדפים. חשוב שהרגליים לא יופנו לדלת, ושראש המיטה לא יופנה לשרותים. לגבי הצבע - לא ציינת שום פרטים לגבי החדר, אז לא אוכל לענות לך. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי