עזרה ממנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/04/2002 | 19:50 | מאת: נילי

היי מה המצב? אני צריכה להעביר פעולה בצופים ואני מעבירה אותה על מיסטיקה. אני עושה פעילות על פנג שווי שבה החניכים צריכים לסדר רהיטים בבית על פי התורה. מה שאני צריכה ממך זה קמה עקרונות נגיד איפה כדאי למקם רהיטים איפה לא כדאי מה מכניס לבית אנרגיות טובות וכאלה דברים. תודה רבה נילי

28/04/2002 | 20:14 | מאת: נועם ניר

ככה בזמנו נהגו לשיר לנו החבר'ה מ"מחנות-העולים" וחבריהם.... יכולה להיות זו פעולה ברוכה וחבל כי המסרים העקריים של הפונג-שוו'י יילכו לאיבוד כתוצאה הבנה חלקית של הנושא. בקשי ממנהלת הפורום (שבשמחה תשתף פעולה) שתתן לך יותר מ"חוקים" ו "תקנות". בבסיס הפונג-שוו'י מוצבים רעיונות חברתיים המתאימים לחברה נאורה ולובשים צורה לפי פריסת הטריגרמות בבבגואה. בהתנסחות שלך נראה כי ההתייחסות שלך לדברים היא חלקית . אני מזהה אותך כמדריכה צעירה בראשית דרכך עם ניצוץ, אל תתני לעצמך ליפול לתהום ה "חפיפניקיות". בהצלחה....

28/04/2002 | 22:12 | מאת: נילי

זה אמור להיות הצופים הקופים אבל לא משנה. בכל מקרה אני עדיין לא מדריכה אני קורסניקית ואני מקווה להיות מדריכה. זאת הפעולה הראשונה שאני מעבירה מול חניכים אז תסלחו לי אם היא לא תהיה טובה במיוחד... ניסיתי למצוא על זה חומר אבל לא מצאתי ממש הרבה ואם היא תוכל לעזור לי להבין באמת את הכל זה יהיה ממש טוב... ואם יש פה למישהו הצעות לפעילות זה גם יעזור לי מאוד. תודה:) נילי

מנהל פורום פנג שווי