חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/04/2002 | 19:43 | מאת: מירב ר

שלום איילת, בחדרי איזור המיטה בבגואה הוא איזור האהבה - תחום שמעט בעייתי כעט בחיי מעל מיטתי נמצא רמקול (על הקיר) וחלון שהוספתי לו 2 מוביילים דקים על מנת למנוע בריחת אנרגיה. איזה שינויים אני יכולה עוד לעשות כדי להזרים אנרגיות חדשות וחיוביות לאיזור? תודה, מירב

28/04/2002 | 20:25 | מאת: נועם ניר

אופסליחה, אני לא איילת אבל הבאתי אינטרפטציה איתי... קראתי את ההודעה ושמתי לב שאכן יש לך בעיה בתחום הזה : " תחום שמעט בעייתי כעט בחיי " בעייתי כעת, כמעט ואולי שניהם? כל טוב...

מנהל פורום פנג שווי