קריסטל ווילון האם מפריע?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/04/2002 | 02:53 | מאת: דיויד רינגלר

האם ניתן לשים קריסטל על וילון או שהוילון יפריע לקרסטל(מנסרת זכוכית)לפעול? תודה דיויד

10/04/2002 | 20:52 | מאת: איילת שלו

דיויד שלום פעולתו של קריסטל הזכוכית כאשר ישנה אינטראקציה ישירה עם קרן השמש ונוצרות קשתות. השימוש בו הוא בכדי להפעיל אזור מסויים. כאשר הקריסטל מאחורי וילון, בחלון צפוני או מתחת לקורה בעיתית בפינת החדר האפלה (כפי שראיתי בבתים רבים) פעולתו שווה בערכה לכל כלי זכוכית אחר שיוצב במקום...ולא ייראה, בגלל חוסר האור במקום. מי ייתן והקשת תיראה במחוזותינו במהרה אילת

11/04/2002 | 04:12 | מאת: דיויד רינגלר

איילת תודה ברכה אינדיאנית אומרת שבתקווה תלך ביופי. בכבוד דיויד

11/04/2002 | 21:54 | מאת: מיכל בן-שבתאי

אני חושבת שבחדרי שינה דווקא עדיף קריסטל ווילון וזאת מכיוון שבלילה כשהוילון מוסט הדבר "מרגיע" את הקריסטל ואת היאנגיות שבו ואילו בבוקר מסיתים את הוילון והקריסטל עושה את עבודתו כהכנת האיזור לשינה

12/04/2002 | 12:07 | מאת: נועם ניר

אני חורג ממנהגי גם הפעם ואני מבקש לתקן את הטעות הבסיסית שנפלה בתגובות המתחייסות לקריסטל. המנסרה המפורסמת משמשת בפונג-שוו'י כאמצעי סיוע לדחיפת והזזה של אנרגיה 'תקועה'. עיקרון הפעולה די פשוט: בעת חדירת אור (טבעי או מלאכותי) מתפצלת קרן האור לפי חיתוכי הקריסטל. מעצם היות הקרניים החדשות שנוצרו אנרגיה בפני עצמה (חזקה יותר), יש ביכולתה לדחוף אנרגיה שנתקעה בפינת הקיר\תקרה למשל. מאותה סיבה בדיוק, יעילות קריסטל סטטי נמוכה יותר מיעילותו של קריסטל בתנועה. במילים אחרות, קריסטל (מנסרה) שהוצב על שידה ,יעיל פחות מהקריסטל (הלא טבעי) שניתן לקנות בכל חנות המוכרת פונג-שוו'י. בעת הצבת קריסטל חשוב לאפשר למקור אור (בדר"כ השמש) לחדור בעד המנסרה ולכוון את זווית הקרניים שנוצרו לכיוון המקום ה"תקוע". במצב כזה, תנועת השמש תיצור את התנועה האנרגטית בתוך החדר. קריסטל אינו מייצר אנרגיה או כל דבר אחר מלבד ההסבר הנ"ל. בעניין אנרגיות היין\יאנג לחדר השינה. נכון, יש מי הטוענים כי אנרגיה יינית היא המתאימה לחדר שינה, אך אין זה המצב למי שמעוניינים להכניס 'אקשן' לחייהם (או מיטתם). גם מי שרוצים לעורר את חיי הזוגיות שנשחקה עם השנים ימצאו באנרגיה היאנגית עניין. הכלל היחיד הוא שאין כללים וכל מקרה לגופו על פי האינטרפטציות של יועץ הפונג-שוו'י. כל טוב

24/04/2002 | 14:19 | מאת: ורד

שלום לך יש קריסל צבעןני כשהשמש זורחת עליו הוא מראה את צבעי הקשת זה מהמם. אבל גם הקריסל הרגיל מושפע מהשמש רק שלא רואים את הצבעים. כל מטרת הקריסטל היא לקבל אנרגיות מבחוץ בכדי לעשות תיקון באותו מקום שאנו תולים אותו. במידה ויש חלון עם 2 כנפים תולים את הקריסטל באמצע בין הכנפיים. בהצלחה רבה.

25/04/2002 | 01:09 | מאת: דיויד רינגלר

ורד אנני מבין איך הקריסטל אמור לקבל שמש אם הוא על האמצע של שני הכנפיים ששם יש קרש שמסתיר את האור? עני לי בתודה דיויד

מנהל פורום פנג שווי