כניסה להריון ופנג שווי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

12/03/2002 | 15:30 | מאת: לי

שלום קראתי בפורום זה שרצוי שהסביבה בבית תהיה מאוזנת וכן כדי להיכנס להריון יש, בין היתר, לדעת מהו כיוון השינה המתאים על סמך תאריכי הלידה של שני בני הזוג ובכן תאריך הלידה שלי הינו - 07/11/1973 תאריך הלידה של בעלי הינו - 19/6/1972 חדר השינה שלנו הוא בצבע חום וצהוב כאשר יש לנו ריצפת פרקט (כל הבית מרוצף בפרקט - אם יש לכך משמעות) אודה על תשומת הלב ואשמח לקבל עצות בנושא, היות שאני ובעלי מנסים מזה חצי שנה להיכנס להריון וכל הניסיונות עד כה, כשלו.

12/03/2002 | 21:57 | מאת: מיכל בן-שבתאי

תני יותר פרטים כמה שיותר על הבית , כיוונים חדר , חלקים חסרים, דלת כניסה מקסימום פרטים (בידקי הודעות אחרות)

13/03/2002 | 16:37 | מאת: לי

מדובר בדירה בת שלושה חדרים בכיוונים כדלקמן: דלת כניסה - כיוון צפון מטבח - כיוון מערב חדר שינה - כיוון מערב, כאשר המיטה היא לכיוון מערב ואנו ישנים (הראש) בכיוון מערב סלון - כיוון מזרח חדר עבודה/ילדים - כיוון דרום אמבטיה - כיוון דרום כאמור, הדירה כולה מרוצפת בריצפת פרקט. הקירות צבועים בצבע וניל והצבעים השולטים בדירה הם חום, צהוב וירוק. בחדר שינה המיטה מאחורי ויטרינות (ללא תריסים) ווילון רומי בצבע צהוב. בעיקרון הדירה מעוצבת ע"י מעצב פנים, אם הדבר רלוונטי. מקווה שמסרתי לך מספיק פרטים כדי שתוכלי לתת לי אינפורמציה בנוגע לשאלתי. תודה מראש

14/03/2002 | 00:34 | מאת: נועם ניר

לפריון צורות רבות. ברמה הבסיסית-קיומית לפריון תפקיד מרכזי בעת יצירת חיים חדשים (ילדים), בזאת בעצם אנו מבטיחים את קיומו של הדור הבא (בפעולה זו מתבטאים פחדים מולדים מהיכחדות המין האנושי כמו גם סיפוק ה"אני" אך זו כבר אופרה אחרת). תהליך יצירת החיים (הפריה בעזרת שני תאים שונים ומשלימים) הוא תהליך טהור במובנים של יצירתיות. חסימה יצירתית יכולה לגרום למצב של אי אונות זמנית ומכך לקשיים בהפריה (למשל אצל אומנים). בהנחה שמערכת הרבייה (אצל נשים: שחלות,רחם, חצוצרות וכו'. אצל גברים: ספירת זרע גבוהה,איכות הזרע ועוד) נמצאת במצב אנטומי תקין, כדאי להקדיש מחשבה בכיוונים הנוגעים לאיכות היחסים בין בני הזוג ו\או היחסים של ה"עקר" עם עצמו. במילים אחרות, האם בן או בת הזוג באמת רוצים ללדת את הילד ביחד עם בני\בנות זוגם? האם אני כגבר או אישה סובל מאי אילו סימפטומים מנטליים אשר בגללן הגוף מפתח מצבים פיזיים שונים? באם ישנם ילדים נוספים בבית, איך היחסים בין ההורים והם? האם יש משהו שלכאורה לא נראה קשור אך יש לו קשר מיידי? היצירתיות כפי שבאה לידי ביטוי בבגואה נמצאת ביחס ישר לטריגרמה "אבות-CHEN", מה שרומז על בדיקת הקשר עם ממונים עלינו (עבודה,הורים,אחר). בעיות בפוריות יכולות להקרין ,לגרום ולהיגרם משיבושים בפעילות ה"שגרתית" באזור המטבח (המקום בו יוצרים את האוכל). במילים אחרות, סתימות נשנות בכיור, תקלות טכניות בטוחן הזבל (אם יש) , תבשיל שנשרף לעיתים קרובות ועוד יכולים להצביע על חסימות\הפרעות אנרגטיות .יש להימנע מקפיצה למסקנות היות ולמטבח קשר ישיר גם לפעילות המעיים (בנוסף למערכת הרבייה). בעניין עיצוב הפנים, הבחירות שעשה מעצב הפנים יכולות לעודד קונפליקטים בין דיירי הבית, תאונות קלות כמו מגש שמחליק מהיד,תקלות במכשירים חשמליים ועוד. אם יעניין אותך עוד,את מוזמנת לשאול. נועם

מנהל פורום פנג שווי