מיכל - לסיכום

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/03/2002 | 16:22 | מאת: יעל

מיכל תודה על הסבלנות, בשורה תחתונה את אומרת שכדאי לי לישון עם הראש למערב לשים על הדלת וילון חרוזים מעץ וכוננית קטנה שתפריד בין המיטה לדלת אם הבנתי נכון העובדה שאנחנו נישן עם הרגליים לכיוון מזרח (במקרה שלנו שירותים וחדר ארונות) עדיפה. האם יש לך מושג היכן אני יכולה למצוא וילון עם חרוזים מעץ? תודה רבה וסליחה על ההטרדה יעל

11/03/2002 | 19:05 | מאת: מיכל בן-שבתאי

ברוב חנויות העידן החדש וגם סתם חנויות של נרות וכו.. אני קניתי וילון עצי אך כבד עם עץ כהה כזה ,אדמתי משולב עם בהיר , ולמרות שהכוונה המקורית היתה לעץ קליל בסופו של דבר דווקא העץ הזה עשה את העבודה אני קניתי בחנות בראשון לציון (ברחוב רמז) שעלה 50 שקל סך הכל קחי בחשבון שזה לא בטוח יעבוד תני לעצמך כשבוע להתרגל [אולי כדאי לבדוק גם את האפשרות לתלות גם על דלת השרותים , משהו שיגן עליך מבריחת האנרגיה(אולי מעץ) , אך זאת נבדק בהמשך

מנהל פורום פנג שווי