תשובה למיכל

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/03/2002 | 13:37 | מאת: יעל

מיכל שלום ותודה מראש, במידה ונסובב את המיטה עם ראשינו למערב אז הדלת תהיה ממש בפנינו אנו בדר"כ ישנים עם דלת פתוחה. האם המצב בו אנו ישנים כרגע (ראש בצפון רגליים דרום) יכול להשפיע בצורה כל כך שללית? תודה רבה על העזרה ושיתוף הפעולה יעל

11/03/2002 | 14:36 | מאת: מיכל בן-שבתאי

את רוצה להשיג משהו ספציפי! במקרה למזלך יש לך מערב ובמקרה זה בדיוק הכיוון שאת צריכה נסי לשים בפתח הדלת וילון חרוזים מעץ, אצל בני זה עבד נהדר ואם את יכולה עוד איזו סוג מחיצה ככוננית קטנה בינך ובין הדלת וכל דבר שיאיט את האנרגיה

מנהל פורום פנג שווי