חדר ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/08/2001 | 13:09 | מאת: ש

הי, ראשית בהצלחה על פתיחת הפורום. שתי שאלות: 1. איפה הכי נכון לשים מיטה בחדר ילדים? 2. האם את יכולה להמליץ על ספר העוסק בתורת הפנג שווי. תודה.

14/08/2001 | 17:11 | מאת: איילת שלו

שלום ש, תודה על הברכה, מקווה שתהייה כאן הצלחה לכולנו. ולשאלתך לגבי מיקום מיטת הילד, בקביעת מיקום המיטה יש להתחשב בכמה פרטים: תאריך לידתו של הילד, הקובע את הכיוון הטוב ביותר בשבילו לשינה. אגב, אם גילו של הילד צעיר, יש להניח שגם אם המיטה לא בכיוון הטוב שלו, הוא יסתובב בלילה ויתכוונן לאותו כיוון. זאת ראיתי במיקרים רבים. בכל מקרה, אם תתני לי את תאריך הלידה של הילד אוכל להמליץ לך על כיוון השינה הטוב בשבילו. בנוסף יש להתחשב במה שאני קוראת "אפקט הבובה זהבה" הוא אותו עומס ויזואלי שמאפיין חדרי ילדים רבים. רצוי מאוד שבמבט מהמיטה לפחות, יהיה שקט ויזואלי. ואם ניתן שאזור המשחקים יהיה בחדר אחר או בחלק מסוים מהחדר, ונפרד מהמיטה. ולגבי ספר העוסק בנושא. ישנם היום ספרים רבים מאוד (רובם באנגלית) ומכל אחד ניתן ללמוד משהו. אך יחד עם זאת, לצערי, אין ספר שעליו אוכל להמליץ בחום. המאסטרים הגדולים לא מוציאים ספרים, והרבה ממה שיש בשוק היום הינו שרלטני למדי, אך מספיק טוב בכדי להתחיל לפתח הבנה בנושא. יום טוב אילת

מנהל פורום פנג שווי