מיקום המיטה בבית חדש-שאלה לאיילת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/02/2002 | 21:50 | מאת: noa

לאחרונה רכשנו דירה חדשה בבניין חדש. בחדר השינה (יחידת ההורים) יש חדר ארונות וחדר שירותים ומקלחון כך שלמעשה כמעט בכל קיר יש פתח, מעבר לכך ברצוני לשים את המיטה שלי עם הגב לקיר עם החלון, אנא עצתכם מה לשים (קריסטלים וכו') וכיצד לנהוג עם מיקום המיטה.

06/03/2002 | 19:31 | מאת: מיכל בן-שבתאי

הבעיה שלך שאת רוצה להחליש את האנרגיה שבאה מהחלון ולא להאיצה ולכן קריסטל לא יעזור כאן, קריסטל מאיץ ,ממיר ומביא אנרגיה . לך יותר יתאימו וילונות מסיביים במקרה זה כדי להסיטם בעת השינה . בכל אופן תצטרכי לרשום את תאריכי הלידה שלכם כדי לדעת היכן למקם מיטתך

מנהל פורום פנג שווי