שאלה לאילת..

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/02/2002 | 09:36 | מאת: מיכל

אני מאוד מעוניינת לעדת יותר על פנג שווי- אם אפשר לקבל הסבר, איפה אפשר ללמוד את הנושא בצורה מעמיקה יותר? האם זה מקצוע שאפשר לעבוד בו ברצינות או שזה בעצם יותר תחביב?

19/02/2002 | 08:15 | מאת: מיכל

תודה,

25/02/2002 | 19:21 | מאת:

שלום מיכל, ללמוד בצורה יותר מעמיקה : יש קורסים שונים , קצרים וארוכים בנושא. חשוב לשאול את מעביר הקורס מהיכן יש לו את הידע, היכן למד, וכמה זמן עובד כיועץ. לגבי עבודה, יש אשר רואים ביעוץ מקצוע, ויש המתיחסים לזאת כתחביב. אני עובדת בזה, הן כיועצת והן כמנחה. (במקביל לעבודתי כאדריכלית). יום טוב אילת