חישוב כיוונים תומכים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/12/2013 | 22:19 | מאת: דנה

שלום רב, בתי נולדה בחודש ינואר, ואני התבלבלתי כאשר רציתי לחשב את הכיוונים שלה. מהם הכיוונים שלה? האם החישוב הוא לפי שנת 2007 או 2008? היא נולדה ב- 17.1.2008. אשמח להבהברה. תודה דנה

היי דנה, נכון, זה באמת קצת מבלבל, כי השנה הסינית מתחילה בתחילת פברואר של כל שנה... [אבל למעשה גם השנה שלנו לא בדיוק מתחילה בינואר, לא?] הקוואה של בתך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים ב, הינו 4, והכיוונים התומכים בה: הצלחה גדולה = צפון, בריאות = דרום, רומנטיקה ומערכות יחסים = מזרח, כללי ולימודים = דרום מזרח. אני מזמינה אותך ללמוד עוד על כל הנושא הזה בלינק הבא: http://www.quantumleap.co.il/PAGE5.asp [העתיקי והדביקי בשורת הכתובת במחשב שלך]. שם את יכולה לקרוא כיצד לחשב ויש גם גישה למחשבון שעושה את עבודת החישוב, ואת יכולה לקרוא גם מה עושים עם המידע הזה. בהצלחה! שבת קסומה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי