מכורח הנסיבות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/07/2013 | 21:35 | מאת: חסרת מושג

היי, אנחנו עוברים בקרוב דירה ומכורח הנסיבות בחדר השינה שלנו המיטה בהכרח תהיה מתחת לחלון ומול מראה, והרגליים יפנו לקיר בו קבועה הדלת לחדר. לפי הפנג שואי שני הדברים האלה לא מומלצים. מה אפשר לעשות כדי לנטרל את השליליות הזו? תודה מראש...

שלום רב, לגבי דלת הכניסה לחדר, אפשר לסגור אותה כאשר ישנים, או לפחות לסגור אותה חלקית. [בצורה זו האנרגיה הנכנסת לחדר לא תופנה ישירות אל המיטה אלא הלאה ממנה]. לגבי החלון - אותו כנ"ל = לסגור אותו כשישנים. לגבי המראה: אם שנתכם תהיה טובה, הרי שהמראה לא מפריעה, וזה בסדר. אם יהיו לכם קשיים בשינה, כדאי יהיה להוציא את המראה מהחדר ולבחון את איכות השינה. אם יהיה שיפור - שווה. מאחלת לכם חיים טובים בבית החדש, יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי