מראות מול שירותים וכניסת חדר ילד מול דלת וחלון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/04/2013 | 00:52 | מאת: שרון

היי, נכנסנו לדירת קרקע לא מזמן. מול השירותים קיים סטנד גבס, כולו בנוי נישות, ובכל נישה יש מראה. הוא בנוי המהתקרה לרצפה. בנוסף אציין שדלת הכניסה לחדר של הילד שלי, נמצאת במסדרון שבין השירותים לנישה וגם מול דלת הכניסה לבית, ומול חלון בחדר שלו. המיטה שלו נמצאת, כשנכנסים לחדר- בצד שמאל רק על הקיר הצדדי, כלומר הראש או הרגליים לא צמודים לאף קיר. הקטנצ'יק בן שנתיים. איך לבצע שינוי כדי שהאנרגיות תהיינה יעילות חיוביות ומצויינות? ים תודות!

היי שרון, אמנם עבר ה מ ו ן ן ן ן !!! זמן מאז שהייתי באתר הזה, אבל - ניסיתי להבין את התיאור שלך לגבי מיקום דלת הכניסה לחדר הבן - ולא הצלחתי למקם אותה. וגם לא את דלת הכניסה לבית וכו'. אשמח אם תשרטטי לי את המצב ותשלח לי במייל, ואשתדל להתייחס. [email protected] שבוע מבורך, חמדה

מנהל פורום פנג שווי