חדר טיפולים אלטרנטיביים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/02/2013 | 09:13 | מאת: אורלי

חמדה שלום רב אני עומדת לעצב חדר טיפולים , העיניין הוא שהחדר הוא בעצם ממד בלי חלונות , איך אני יכולה בכל זאת שתהיה לי זרימה של אנרגיה בחדר ואוירה טובה כשנכנסים לחדר תודה אורלי

היי אורלי, לגבי חדר הטיפולים. האמת שקשה לי לתאר ממד בלי חלונות. אפילו לא אחד? אם אין גם חלון אחד, אז אולי כדאי לתלות תמונה שתיתן את השלייה של חלון... מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות ישנן בחדר ומה מופעל ואיך, כל שאוכל להמליץ לך זה פשוט ללכת אחר ליבך. כדאי שיהיה לך נוח לגשת לדברים, שתשבי כך שתוכלי לראות את הכניסה לחדר, לא עמוס, וזה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו ככה בשלוף, בלי "להכיר" אותו ואת האנרגיות שבו. הכי חשוב שתבני חדר שתהיה בו אווירה נעימה = נעים לך - נעים ללקוחות. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי