אנרגיות חיוביות ושכירת דירה ישנה מלאה חפצים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

04/02/2013 | 01:02 | מאת: איתי

שלום- אשמח לעזרתך :-) אני בן 32 ושוכר דירה גדולה וישנה, במחיר מוזל מאוד, ולכן אני אמשיך לשכור אותה. הדירה מלאה בחפצים ישנים וזקנים של בעלי הדירה בחדר השינה ישנו ארון קיר חום ענק שתקוע בתוך הקיר. הארון מלא בביגוד ישן של בעל הדירה. ברור לי שזה לא מצב אידאלי, אבל אלו האילוצים שלי. איך אני יכול להכניס אנרגיה חיובית בחדר השינה שלי? אנרגיה של שמחה והצלחה בחיים? קריסטלים אולי? חשבתי לשים מזרקה בבית? מה לגבי עציץ שיספוג אנרגיות שליליות? (האם אור מנורה/ניאון גם טוב לעציץ?) אשמח מאוד לקבל עזרתך :) תודה רבה

היי איתי, האם יש מצב שתקדיש חדר אחד לאיחסון הדברים של בעל הדירה? אם כן, נראה לי שזה יכול לפתור לך את הבעיה. מאוד כדאי לפנות את כל הדברים שתקועים לך, כי הם עלולים לתקוע אותך. האם אין מצב שתדבר איתם שיסכימו לתת את כל הדברים שאינם משתמשים בהם? תסביר להם שדברים ישנים שאינם בשימוש "יושבים" גם עליהם. אם הם משכירים לך את הדירה לזמן ארוך = לכמה שנים, מאוד כדאי היה לשחרר את הדברים. בכל מקרה, אם תוכל לאחסן אותם בחדר אחד ולסגור אותו, זה יוכל להיות פתרון טוב. אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי ולקרוא שם מאמרים העוסקים בנושא זה: www.quantumleap.co.il אשמח לשמוע איך התקדמת, ערב טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי