כיוונים תומכים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/01/2013 | 17:43 | מאת: מירי

שלום חמדה, אבקשך לומר לי מהם הכיוונים התומכים שלי ושל בעלי. אנחנו ישנים עם המיטה כשהפנים לכיוון הדלת שהיא במזרח ולא ברור לי אם זה כיוון תומך. תאריך הלידה שלי 30.4.1976 ושל בעלי 1.10.1977. תודה

היי מירי, אז ככה, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 9: הצלחה גדולה = מזרח, בריאות = דרום מזרח, מערכות יחסים ורומנטיקה = צפון, כללי ולימודים = דרום. הקוואה של בעלך = 2, והכיוונים התומכים בו, עם אותן הכותרות: צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. לפי הסינים, חשוב שראש המיטה יופנה לכיוון תומך של המפרנס הראשי [אצלם זה הבעל] והוא נותן חסותו לאשה. לגבי כיוון השינה שלכם. אם הבנתי נכון, הרי שראש המיטה נמצא במערב וכך הפנים שלכם יכולות לפנות מזרחה, נכון? אם כך הוא, הרי כפי שאתם רואים, מערב הינו כיוון תומך של בעלך. אם הוא המפרנס הראשי של הבית - זה בסדר גמור. שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי