חדר השינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/12/2012 | 22:27 | מאת: שולה

שלום רב, חדר השינה שלנו נמצא בדרום מערב וקראתי שזה אזור טוב לחדרי שינה. האם חשוב היכן בחדר ממוקמת המיטה? תודה

היי שולה, לפי הפנג שואי יש כמה רמות של ניתוח. הרמה הראשונית [ויש לה את האנרגיות שלה,] מחלקים את הבית ל- 9 בתים, כשבאמת הבית הדרום מערבי מקושר לאנרגיות הנשיות, ושם מקום טוב מאוד למקם את חדר השינה. אם האנרגיות של הבית תומכות בבחירה זו, הרי שהרווחנו בגדול. לעתים זה לא המצב, אבל כדי באמת לדעת זאת, כדאי לערוך אבחון. בכל מקרה, אם טוב לך בביתך, הרי שהמלצתי היא ליהנות ממנו כפי שהוא. לגבי מיקום המיטה, כדאי למקמה כך שראש המיטה פונה לקיר שאינו משותף עם שירותים. יש מאמרים על הנושא באתר שלי: www.quantumleap.co.il ואת מוזמנת להיכנס ולקרוא. חג אורים שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי