מזרקה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

04/11/2012 | 22:30 | מאת: יונית

שלום, שמעתי שטוב לשים מזרקה בכניסה לבית, שזה מביא שפע. האם גודל המזרקה משנה? תודה

היי יונית, אם קיימים התנאים הנכונים, הרי שמזרקה בכניסה לבית באמת יכולה להביא שפע. העניין הוא, שזה לא אוטומטי. לעתים לא מתאים מזרקה בדלת הכניסה שכן היא עלולה להזיק יותר מאשר להועיל. לבירור התאמת מזרקה בכניסה לבית יש 2 דרכים: 1. לערוך אבחון לאנרגיות בבית וכך לדעת איזו אנרגיה נכנסת בדלת והאם אפשר למקם ליד דלת הכניסה מזרקה. ולחילופין - האם יש אפשרות למקם מזרקה במקום אחר שמשם היא תעזור לשפע. או 2. לשים מזרקה ולשים מאוד לב למה שקורה בבית. אם יש שיפור - הצלחנו. אם אין תגובה - זה גם בסדר, כי המזרקה מוסיפה יופי. אם יש הרעה - מיד להוריד אותה. ואז כדאי יהיה להזמין אבחון - אולי אפשר יהיה להעמידה במקום אחר שכן יתמוך בבית. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי