אנרגיות בבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/08/2012 | 13:28 | מאת: אילנית

המבנה של הבית שלי הוא שממש בסמוך לדלת הכניסה יש דלת שמובילה לשירותי האורחים ולכן גם החלון שלהם פונה החוצה ליד הכניסה לבית. האם יש לזה השפעה ומה ניתן לעשות. הרבה פעמים אני חשה שאין לי ולנו אנרגיה בבית. איך אפשר לשפר את זה?

היי אילנית, אם הבנתי נכון את תיאורך, הרי שדלת הכניסה והחלון של השירותים נמצאים על אותו קיר. אם כן, עובדה זו לא צריכה להוות בעיה. השאלה היא, איזה אנרגיה נכנסת דרך דלת הכניסה, כי זה הדבר שמשפיע בגדול. לעתים האנרגיה הטובה ביותר נכנסת דרך דלת/חלון הסלון, לעתים דרך אחד החלונות האחרים של הבית, ולעתים - היא כלל אינה נכנסת. כלומר לעובדה שאת חשה שאין אנרגיה בבית יכולות להיות מספר סיבות, ועל מנת להיות מסוגלת לענות על שאלה זו, עלי לערוך אבחון לאנרגיות שבבית. יש מקרים שעל מנת לבחון את הדברים אני יכולה להמליץ על ניסוי, אבל במקרה זה, לצערי, לא. אני מזמינה אותך להתקשר אלי לשם ליבון הנושא, אם כך תבחרי, 052-3328438. שבת קסומה, חמדה

05/09/2012 | 09:34 | מאת: אילנית

מנהל פורום פנג שווי