צבע לקירות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/08/2012 | 15:45 | מאת: א

אני עומדת לערוך שיפוץ בבית אותו אני שוכרת, במסגרתו אני אמורה לצבוע מחדש את הבית. חלל אחד בבית הוא סטודיו ליוגה, ויש בו שטיח מקיר לקיר בכחול. המשקופים בתכלת כהה, יש חלונות לצפון ולמזרח (גם למערב - אבל יש שם חדר נוסף) השאלה שלי... באיזה גוון רצוי לצבוע את הקירות? תודה

היי, בכל מבנה ישנן אנרגיות שונות, חלקן נוחות יותר לאדם ואת חלקן עלינו להתאמץ יותר כדי "לפייס" = לרתום אותן לעזרתנו. אחת הדרכים היותר עוצמתיות לעשות זאת, הם הצבעים. אני מזמינה אותך לקרוא מאמר שלי בנושא בכתובת הבאה: http://www.talor-fs.com/PAGE476.asp מאחר ואת מדברת גם על מרחב עבודה, אני ממליצה בחום לערוך אבחון לאנרגיות במקום לפני השיפוץ כדי לראות מה ניתן לעשות כדי לוודא שהדברים יזרמו בדרך הטובה ביותר. אשמח לענות לשאלות נוספות במידה ותתעוררנה. בהצלחה! יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי