חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/06/2012 | 12:16 | מאת: קרן

שלום רב, הייתי רוצה להתייעץ לגבי חדר השינה שלנו: הוא ממוקם בקומה השנייה של הדירה ( דופלקס) , תקרתו בשיפוע גבוה מעל 3 מטר כאשר המיטה נמצאת בחלק הגבוה. החלק הנמוך הוא בעל קיר משותף לחדר שהינו מחסן של כל הבית. החדר פונה לכיוון החניה אך מדובר בקומה גבוהה חמישית. קיר נוסף של חדר השינה ( הקיר של דלת הכניסה) הוא משותף לחדר אמבטיה ושירותים. איך אפשר להקטין אנרגיות שליליות בחדר מהמצאותו בקרבת מחסן ושירותים? אין אפשרות להחליף לחדר שינה אחר. תודה!!

10/06/2012 | 20:02 | מאת: קרן

תוספות: מול דלת הכניסה ישנו חלון מצד אחד ומן הצד השני ( מחוץ לחדר) זה הסוף של גרם המדרגות. אנו ישנים כשראש בחלק המשופע הגבוה אך ניתן לישון גם כשהראש הוא בקיר המשותף לשירותים. ישנה מראה כחלק מארון שנמצאת בדיוק מולנו , הבנתי שמוטב לכסותה או להוציאה. אשמח לתת פרטים נוספים אם צריך.

מנהל פורום פנג שווי