שאלה לגבי השירותים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

31/03/2012 | 17:13 | מאת: שירי

יש לי שרותי אורחים בכניסה לבית ,שזה הצד הצפוני של הבית .מקום קטן רק כיור קטן ואסלה.ברצוני לשים שם תמונה.איזה תמונה תתאים .ובאיזה צבעים?

31/03/2012 | 17:17 | מאת: שירי

רציתי לקבל הודעה לנייד וקיבלתי את הקוד אבל לא הכנסיתי אותו כי פתאום ראיתי שזה עולה בתשלום אז לא היכנסתי את הקוד לכן לא לחייב אותי בבקשה.

היי שירי, בפנג שואי שמים דגש על האזורים בהם מבלים זמן רב במשך היממה, שכן אז יש לאנרגיות זמן להשפיע עלינו. מאחר ובדרך כלל איננו נוהגים להימצא בשירותים פרקי זמן ארוכים, יחסית, לכי אחר לבך ושימי מה שבא לך. מה שעושה לך טוב. את גם מוזמנת לקרוא את המאמר שלי על הבגוואה,בלינק הבא: http://www.quantumleap.co.il/PAGE40.asp בהצלחה וחג שמח! חמדה

מנהל פורום פנג שווי