מיטה מול הדלת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/03/2012 | 20:36 | מאת: איריס

שלום, אני צריכה לבצע שינויים בחדר השינה של בנותיי, בנות 3 ו- 5. הקטנה אמורה לעבור למיטה גדולה יותר, אך החדר די קטן ואין לי אפשרות להכניס 2 מיטות נוער בצורת ר. יש אפשרות ששתי המיטות יהיו במקביל, הבעיה היא שאז הקטנה ישנה על המיטה כשהרגליים פונות לכיוון הדלת והדלת ממש מול רגלי המיטה. למיטב ידיעתי זה בעייתי בפנג שואי. הראש לכיוון מערב והרגליים למזרח. גם בת ה- 5 ישנה כך, רק לא מול הדלת. השאלה אם יש לזה פתרון... תודה, איריס

היי איריס, מצטערת על האיחור בתגובה, אבל לקח לי זמן לנחות... לגבי המיטות: אם יש אפשרות לסגור חלקית את הדלת בזמן שהבת ישנה ובכך למנוע את הקשר הישיר בין המיטה לדלת, הרי שזה בסדר. ואולי תוכלי להציב בזמן שהן ישנות סוג של מחיצה כמו פרגוד שאפשר לקפלו ולהזיזו במשך היום, גם זה פתרון טוב. הכיוון מזרח מערב לא משנה מהבחינה הזו, כי הבעיה היתה מתעוררת בכל כיוון. חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי