מתנה מחברה שנפטרה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/02/2012 | 13:53 | מאת: לי

שלום חמדה קבלתי מתנה דקורטיבית לפני הרבה שנים מחברה טובה שנפטרה לאחר מכן בגיל צעיר ממחלה קשה. מדובר על מתקן מעץ עם 12צנצנות לאחסון תבלינים בשתי קומות ו2 מגירות קטנטנות. זה תלוי במטבח לצד החלון.המטבח נמצא בדרום מזרח של הבית. למעשה כבר מזמןלא מאחסנת שם תבלינים. האם יכולה להיות לזה השפעה שלילית כל שהיא? למשל תקיעות בקרירה, בריאות או משהו אחר?

היי לי, האמת שהאנרגיה שאת מכניסה במתקן תהיה האנרגיה שתשפיע. אם את קושרת אותו בתחושתך לעובדה שחברתך נפטרה בגיל צעיר - הרי שזו תהיה האנרגיה שהוא יקרין. אם את יכולה לנטרל עובדה זו ולהתבונן בו כמתקן יפה שעושה לך כיף להתבונן בו - זה מה שהוא יקרין. אבל לפי זה שאת אומרת שכבר מזמן אינך מאכסנת בו תבלינים, אולי באמת הגיע הזמן לשחררו? התבונני בו, אח"כ עצמי את עינייך ודמייני אותו ושימי לב מה את חשה. אם את חשה התרחבות ושמחה - טוב. אם זה גורם לך התכווצות ו/או כל תחושה לא נעימה - שחררי. זה בנושא מודעות. לגבי פנג שווי - השאלה היא האם מתקן מעץ מתאים להיות במקום זה או לא, ותשובה לדבר יכולה להינתן רק לאחר עריכת אבחון כללי לבית. אז אני מציעה שתבחני קודם כל איך המתקן הזה גורם לך להרגיש, ורק אחר כך תחשבי על אפשרויות נוספות. בהצלחה! יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי