תקועה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/02/2012 | 20:52 | מאת: נוי

שלום וברכה, בחצי שנה האחרונה אני מרגישה תקועה עזבתי עבודה והיו שם אנרגיות שליליות שכנראה סחבתי אותם איתי כולל חלומת לא נעימים, כיום לא עובדת\ מרצוני] אין לי חשק לבצע דברים שתכנניתי מה ניתן לעשות? לגבי מיקום השינה המיטה נמצאת בצפון מזרח ראש המיטה נמצא בצפון ושמה יש חלון עם וילון ויש מראה מול סוף המיטה תאריך 18031977 אשמח לתשובה.

hi noi, i'll try to answer as soon as I can to answer in Hebrew. I hope in a couple of days, thanks, Hemda

היי נוי, מצערת על האיחור בתשובה, אבל זו הפעם הראשונה שהצלחתי להגיע אל אינטרנט מתפקד כראוי. לגבי שאלתך, נראה לי שהדבר היחיד שיכול להאיץ בשינוי הדברים הינו לעשות אבחון לאנרגיות בבית ולראות מה כדאי לעשות ע"מ לשנות את פני הדברים. התיאור שלך לגבי הפרטים לא באמת יכול לעזור לי לעזור לך מכאן, שכן יש לראות את המכלול. אני ממליצה לערוך את האבחון גם אם את גרה בחדר אחד של הבית. אם תחליטי ללכת על זה, אני מזמינה אותך לפנות אלי במייל: [email protected] יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי