מספרי בית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/01/2012 | 18:01 | מאת: yalia

קנית בית במספר 97 דירה 2 והבנתי שסך הכול מספר הדירה יוצא 7נכון ? או 9 מה מהם ? ודבר נוסף 7 מייצג בעיות אינטלאציה כיצד ניתן להתגבר ולמנוע אותם על פי תורת פנג שוואי? וכך לגבי בעיות פרנסה למנוע ולהתגבר עליהם ? וכיצד ניתן להתמודד אם מיטבח מול דלת כניסה קראתי מאמר שזה גורם להפרעות אכילה איך מתמודדים ?

היי, לפי החשבון שלי, צירוף המספרים יוצא 9. אבל - אין לנושא זה כל קשר לפנג שואי, כך שלגבי מה שזה אומר מספרית - אין לי מושג. לגבי מטבח מול דלת הכניסה: אני מניחה שלא רחוק ממנו ישנו הסלון, נכון? אם כך אני ממליצה לך לתלות תמונה מאוד גדולה ומושכת תשומת לב בקיר בסלון אותו רואים כאשר נכנסים הביתה ע"מ שהוא ימשוך את תשומת הלב כאשר נכנסים, ובאותה עת ימשוך את "תשומת לב" האנרגיה = ימשוך אותה לסלון ולא אל המטבח. לגבי יתר השאלות שלך, מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מאוד ממליצה לעשות אבחון מסודר של האנרגיות בבית ולראות מה ניתן לעשות ע"מ לוודא שהאנרגיה זורמת טוב ובכך היא תומכת בכל הפונקציות המקושרות עם הבית: בריאות, מערכות יחסים ועניני הכספים. כל טוב ויומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי