שטחים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/11/2011 | 13:28 | מאת: ליאת

האם שטיח בסלון טוב וחדרי שניה ובמקלחות ? ומה עושים אם יש כבר מראה בחדר שינה ?

היי ליאת, על פי הפנג שואי, הכל קשרו בהכול והכל משפיע על הכל. כלומר - נוכחות שטיחים משפיעה על האנרגיה הקיימת באותו חלל, ואם הדבר טוב או לא - תחליטי את, כיצד משפיעה נוכחות השטיח על חייך, על האוירה בחדר, על תחושת הנוחות והנעימות בו. אם את יכולה להשוות את התחושות בחדר לתקופה שלא היה בה שטיח - זה יהיה המבחן הטוב מכולם. בעקרון - שטיח יכול לגרום לאנרגיה להירגע, להיות שקטה, או להיות זורמת ופעילה - תלוי בצורתו ובצבעיו. מאחר ואין לי אפשרות לדעת אילו אנרגיות ישנן בחדר, נותר מבחן התחושות שלך - כפי שהסברתי לעיל. לגבי מראה בחדר השינה. הרבה אנשים שסבלו מקשיים בשינה דיווחו על שיפור איכות השינה כאשר הוציאו את המראה מתוך החדר. אנשים אחרים סיפור שהם ישנים נפלא גם כאשר יש מראה בחדר. ולכן כאן שוב כדאי לך לשים לב לאיכות השינה. אם היא טובה - מה טוב. אם יש בעיות - כדאי למצוא דרך להוציא את המראה מחדר השינה ולשים לב מה קורה. [לא מומלץ לבחון את השפעת המראה בזמן השינה ולכסותה עם בד, שכן ע"פ היהדות מכסים מראה בזמן אבל.] בהצלחה, יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי