מיקום שעון קיר - יש עניין?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/11/2011 | 21:26 | מאת: נטלי

שלום חמדה, קניתי שעות קיר שנראה כמו תבליט מתוך הקיר עם הספרות 3,6,9,12 בצבע לבן גודלו 46*46, האם ניתן למקם אותו מול דלת יציאה לגינה מרחק השעון מהדלת מרחק יותר מ7 מטרים בקו ישר לדלת. תודה רבה, נטלי

היי נטלי, מוזר שאינני רואה את התשובה שנתתי לך. מצטערת, ואתן אותה שוב. בעקרון לא צריכה להיות בעיה להתקין את השעון במקום בו את מעוניינת. אבל, מאחר והשעון הינה דרך להפעיל אנרגיה, אני ממליצה לך לשים לב מה קורה בחיי הבית לאחר התקנת השעון. אם הכל טוב - נפלא. אם חו"ח תחול הרעה, תנסי להסיר את השעון ולבחון שוב מה קורה. לראות האם יש קשר בין נוכחות השעון להתרחשויות. בהצלחה! יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי