כיוונים ואנרגיות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/11/2011 | 13:11 | מאת: מיכל

לפי כל מה שקראתי נראה שבחדר השינה שלי הכל מסודר לא נכון- המיטה נמצאת מתחת לחלון ומול דלת הכניסה לחדר,מול המיטה ישנה מראה וכמו כן החדר ממוקם מול מזדרון שבסופו נמצאים השירותים.מה זה אומר בעצם? ישנה אפשרות למקם את המיטה או בצד דרום-מערב או צפון מערב,ובחלון יש לי וילון.תאריך הלידה שלי 20.4.80 שעה 23:30 מה עלי לשנות? תודה

15/11/2011 | 13:17 | מאת: מיכל

ליתר דיוק המיטה לא ממש מתחת לחלון אלא 30 ס"מ ממנו אך על אותו קו והמיטה נמצאת ממול לדלת אך גם 20 ס"מ הצידה מהפתח עצמו...

היי מיכל, הודעת התיקון שלך אומרת בעצם הכול - אם המיטה אינה נמצאת ממש תחת החלון או ממש מול דלת הכניסה - הרי שהכל בסדר... לגבי הכוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים תומכים בך = 4: הצלחה גדולה = צפון, בריאות = דרום, מערכות יחסים ורומנטיקה = מזרח, כללי ולימודים = דרום מזרח. כלומר כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מכיוונים אלה. לא ברור לי לאן כרגע פונה ראש המיטה. לגבי המראה - אם את ישנה טוב - בסדר. כאשר השינה אינה טובה ויש מראה בחדר השינה, הרבה פעמים הוצאת המראה מהחדר גורמת לשיפור גדול באיכות השינה. כל טוב, יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי