שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

04/11/2011 | 09:07 | מאת: אבי

שלום ברצוני לשאול בנוגעי לזוגיות החדר שלי דרום מערב יש לי מיטה בצד מול הדלת של החדר הכניסה של החדר בצד הזה תמונה שהייית ילד קטן לבד היום אני 26 וגם מתלה לדלת למעילים בצד צפון מזרח יש לי ספירה גדולה עם ספרים מחשב נייד וסורק וטלפון ומנורת לילה וגם ארון בגדים וארון לאיחסון גיטרה של אחותי שזורקה לי בחדר וספא ורדיו שאני אפילו כמעט ולא מפעיל נולדתי ב3.12.1984 איך אזמן זוגיות ? אילו שינוים לעשות בחדר ?

היי אבי, נתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, מערכות יחסים ורומנטיקה = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. לגבי החדר - מהתיאור שלך לא הצלחתי להבין הרבה, רק שיש את כל אותם פריטים בחדרך. אבל, באתר שלי ישנם מספר מאמרים העוסקים בדברים השונים שמעניינים אותך, ואני מזמינה אותך לקרוא. אם יהיו לך שאלות נסופות - אשמח לענות עליהן: http://www.quantumleap.co.il/PAGE15.asp [העתק והדבק לשורת הכתובת] שבוע מבורך, חמדה

מנהל פורום פנג שווי