שכחתי פשוט להוסיף תאריכי לידה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

02/11/2011 | 11:00 | מאת: ליאת שוב

היי קניתי דירה מס 2 מה זה מסמל <?? הסלון צפון מערב איפה מזרח איך ארהט אותו ואם אפשר לצבוע אותו בכתום אפרסק ? ולהשים הירוט בצבע חום ונגה ? יחד עם וזות אדמות ופרחים כתומים ודומים ושטיח אדום בסלון ? טלויזה ממול החלון של הסלון כדי ? האם תמונה של פילים עם רקע אדום טובה לסלון ? ולקנות לטאות גדלות לקיר ? ופלים מעץ על הרציפה ? המטבח בכיון צפון מזרח מערב מה הכירים ממול החלון קטן מה להניח על השיש? לשפע ופרנסה ? החדר שינה אחד בצד צפון מזרח יש חדר שינה איך לרהט אותו ? והאם אפשר לצבוע אותו בסגלגל או להשים טפתט עם גלים כזה בכסוף וסגול ובתוך החדר הזה יש שרותים ומקלחת הכניסה לשם עם דלת זכוכית איך לרהט היטב את החדר לזוגיות תיקשורתית ויציבה ? חדר נוסף שינה צפון מערב איך נכין אותו שתגיע אנרגיה טובה לצאצא אנחנו מתקשים בהריון ? ובכלל מה לעשות ולא לעשות בבית חדש לשמירה והגנה ??? בעלי נולד ב27.8.83 ואני 13/3/83

היי ליאת, נתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = צפון מערב, מערכות יחסים ורומנטיקה = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. הקוואה של בעלך = 7, והכיוונים [עם אותן הכותרות בהתאמה]: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. כלומר בגדול - הכיוונים התומכים שלכם הם אותם כיוונים אך העוצמות שונות. לגבי כל יתר השאלות: את מבקשת שאעשה לך אבחון אנרגטי וייעוץ מבלי לראות את הבית ואת הסביבה בה הוא ממוקם, וזה בלתי אפשרי. מאחר ואין לי את נתוני האבחון, זה לא יהיה רציני להמליץ לך על צבעים, שהינם אחד הגורמים היותר עוצמתיים להניע אנרגיה. את מוזמנת לקרוא את המאמר שלי בנושא הצבעים בלינק הבא: http://www.quantumleap.co.il/PAGE476.asp [העתיקי והדביקי בשורת הכתובת] אשמח לשוחח עמך לגבי אבחון ויעוץ, ואת גם מוזמנת לקרוא על הנושא - מהו יעוץ ומה הוא כולל - במאמר הבא: http://www.quantumleap.co.il/PAGE474.asp את מוזמנת להתקשר 052-3328438 שבוע מבורך, חמדה

07/11/2011 | 10:33 | מאת: ליאת שוב

מאחר ופוטרתי מהעבודה ואני מרגישה המון זמן תקועה וחסומה ואין לי כרגע תקציב לשלם עבור יעוץ הייתי ממש שמחה אם היה לי והייתי יכולה להעזר בך אז מה אוכל לעשות בכדי לא להרגיש חסומה ותקועה ללא עבודה ולגבי השאלות הקדמות היי קניתי דירה מס 2 מה זה מסמל <?? הסלון צפון מערב איפה מזרח איך ארהט אותו ואם אפשר לצבוע אותו בכתום אפרסק ? ולהשים הירוט בצבע חום ונגה ? יחד עם וזות אדמות ופרחים כתומים ודומים ושטיח אדום בסלון ? טלויזה ממול החלון של הסלון כדי ? האם תמונה של פילים עם רקע אדום טובה לסלון ? ולקנות לטאות גדלות לקיר ? ופלים מעץ על הרציפה ? המטבח בכיון צפון מזרח מערב מה הכירים ממול החלון קטן מה להניח על השיש? לשפע ופרנסה ? החדר שינה אחד בצד צפון מזרח יש חדר שינה איך לרהט אותו ? והאם אפשר לצבוע אותו בסגלגל או להשים טפתט עם גלים כזה או שאפשר לצבוע כמו בסלון בצבע אפרסק ?? בכסוף וסגול ובתוך החדר הזה יש שרותים ומקלחת הכניסה לשם עם דלת זכוכית איך לרהט היטב את החדר לזוגיות תיקשורתית ויציבה ? חדר נוסף שינה צפון מערב איך נכין אותו שתגיע אנרגיה טובה לצאצא אנחנו מתקשים בהריון ? ויש בעיות פיריון מצד בעלי איך ניתן לחזק זאת עי"י אילו עזרים ? וכיוונים ? ובכלל מה לעשות ולא לעשות בבית חדש לשמירה והגנה ??? בעלי נולד ב27.8.83 ואני 13/3/83

מנהל פורום פנג שווי