מיטה מול הדלת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/10/2011 | 21:40 | מאת: תמי

שלום רב, קראתי בפורום שאת ממליצה לשים בובה גדולה או מובייל מפריד בין הגלדת למיטה, האם המטרה היא בעצם להסתיר את הילד שיש במיטה מהדלת? כלומר אני צריכה לשים משהו מספיק גדול שיפריד פיזית בין המיטה לדלת? האם זה בסדר לסגור את הדלת עד כך שלא רואים את המיטה מחוץ לחדר? אודה לך על תשובתך תמי

היי תמי, אכן הרעיון הוא ליצור הפרדה בין המיטה לדלת הפתוחה, והרעיון של לסגור את הדלת - ואפילו חלקית - טוב מאוד. אגב, בובה גדולה כן, אבל מובייל לא באמת מפריד... שבת מבורכת, חמדה

מנהל פורום פנג שווי