מיקום מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/10/2011 | 19:22 | מאת: אלכס

שלום,אני מבקש עיצה לגבי מיקום מיטה מועדף בחדר שינה. תאריך לידה 2.7.72.כיוונים אפשריים צפון-מזרח או דרום-מערב. תודה

היי אלכס, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 1: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, מערכות יחסים ורומנטיקה = דרום, כללי ולימודים = צפון. מזה אנחנו למדים שלא דרום מערב ולא צפון מזרח משתייכם לקבוצת הכיוונים התומכים בך. אבל אם תפנה את המיטה לצפון מזרח, ואם בד"כ אינך ישן עם גוף ישר אלא מעט מקופל, הרי שסביר להניח שלמעשה רוב הזמן יוטה ראשך או לצפון או למזרח, וזהו סוג של פשרה. אם אכן אינך ישן ישר, זה יהיה הכיוון המומלץ מבין השניים. חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי