מיקום חדרי שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/09/2011 | 08:46 | מאת: שגית

שלום!!! יש לי שאלה. גיליתי שאני ובעלי ישנים בחדר הצפון מזרחי, ואילו הילדים ישנים בחדר הדרום מערבי. האם מן הראוי להתחלף?? פשוט החדר שלנו מרגיש לכאורה חדר הורים "קלאסי" - בינו ובין הסלון יש מחיצות עץ, כך שהוא קמעה פתוח לסלון, יש בו יותר חלונות ויש בו חלון ארוך שיוצא למרפסת שמש קטנה. (אבל אולי סתם התרגלנו....) מה את אומרת???? האזורים שמבחינתי חשוב לי לחזק זה בראש ובראשונה זוגיות (ואח"כ כסף....) תודה!!!!

היי שגית, לעניין המיקום הגיאוגראפי של החדרים יש השפעה משנית על הבית. תמיד אפשר לחזק את החלק הדרום מערבי גם בחדר הצפון מזרחי. אם טוב לכם בחדר, אם הבריאות בסדר, אם הזוגיות בסדר, אז נראה לי שאפשר להישאר במתכונת הנוכחית. בכל מקרה אני מזמינה אותך לקרוא מאמר שכתבתי בנושא זוגיות ורומנטיקה בליק הבא: http://www.talor-fs.com/PAGE9.asp אשמח לענות על שאלות נוספות, חג שמח ושנה טובה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי