כיוונים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/08/2011 | 20:36 | מאת: עירית

אני קואה 1, בן זוגי 9 חדר העבודה שלו בצפון מערב, פניו מזרחה, החלון במזרח חדר העבודה שלי בדרום פני מזרחה, החלון בדרום איך מעצימים כאן את הפרנסה שלנינו? איך מאזנים ביננו - אני המים, הרגשית האמפולסיבית, הוא האש - הנאיבי, האופטימי אבל הכבד. הכניסה לבית מצפון, הכיריים במערב.... כמה טיפים קטנים בבקשה

היי עירית, אם הבנתי אותך נכון, הרי שאת לוקחת 2 דברים שונים ועושה מה אחד: את לוקחת את הקוואה שלכם - שזה המספר המסמל את הכיוונים התומכים בכם ונותן נתונים ליועצת הפנג שואי לגבי איזון האנרגיה בחדר השינה, ומתייחסת למספר זה כאל מספר המייצג אתכם אנרגטית. אם אקח את עצמי לדוגמא, הרי שהקוואה שלי הוא 6 והאנרגיה שלי היא עץ, כלומר אם הייתי עושה כמוך, הרי שקוואה 6היה מגדיר אותי כמתכת, ואילו לפי האסטרולוגיה הסינית אני בעצם עץ [4 או 3] כלומר אין קשר בין הקוואה לאנרגיה הבסיסית של האדם. עדיין יתכן שאת מים ובן זוגך אש, אבל זה לא קשור לקוואה. לגבי הכיוונים - הרי שהכיוונים התומכים בך [קוואה 1] הם: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות מערכות יחסים ורומנטיקה = דרום, כללי ולימודים = צפון. כלומר כאשר פניך לדרום מזרח בחדר העבודה, זה אומר שהם מופנים לכיוון הכי עוצמתי שלך, שזה טוב. הכיוונים התומכים בבן זוגך [קוואה 9] - עם אותן הכותרות: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום - דהיינו גם הוא יושב כשפניו מופנים לכיוון הכי עוצמתי שלו. אם יש לכם בעיות פרנסה, מאוד כדאי היה לעשות אבחון לאנרגיות בבית, לראות איזה אנרגיות נכנסות בדלת הכניסה, היכן נמצאת אנרגיית השפע והאם היא נכנסת בקלות הביתה או שכדאי לעזור לה להיכנס, וכו'. כי זה שהכניסה היא מצפון והכיריים במערב, לא ממש "מספר" לי את סיפור האנרגיות בבית. לגבי טיפים - את מוזמנת לקרוא את המאמרים באתר שלי www.talor.fs.com העוסקים בנושאים השונים, ולקחת מהם כרצונך. אם אחרי זה עדיין תזדקקי לתמיכה, את מוזמנת להתקשר להזמנת אבחון ויעוץ, ו/או לשאול שאלות נוספות. תמיד אשמח לעזור. יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי