היי:)

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/06/2011 | 13:27 | מאת: לירן

קראתי המון כתבות לאחרונה של הפנג שוואי,ושינתי כמה דברים ע"פ זה, היה לי קיר שצבוע בבורדו ושינתי לצבע קרם,והזזתי את המיטה כך שבאמת יהיו שני מעברים,ואני מודה שבשבוע האחרון אני באמת ישנה יותר טוב...בכל מקרה יש לי ארון מראה ענקי בחדר שאני לא סובלת,ואני לא אקנה עכשיו אחד חדש,כדי לי אולי להדביק טפט על המראות?

היי לירן, בשבוע הבא אשוב ארצה ואז אשמח לענות לך בפרוטרוט על שאלתך. אני מתוכננת להיות בארץ ביום ג' 5.7 - אז סביר להניח שלקראת סוף השבוע תקבלי ממני תשובה מפורטת. בינתיים שבת שלום ממנאלי אשר בצפון הודו חמדה

היי לירון, כפי שאת מבינה - שבתי הביתה... לגבי הרעיון שלך להדביק טפט - זה בהחלט יכול להיות פתרון לעניין המראה בחדר.את יכולה גם לתלות וילון ארוך אם זה מתאים לך [דבר שיאפשר לך יום אחד להתחרט בעניין השימוש במראות. אולי תוכלי להעביר את הארון לחדר אחר...] יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי