להעצים חברויות-ול"הזרים "חברים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/06/2011 | 16:41 | מאת: טל

שלום חמדה-לבני יש בעייה חברתית-אין לא יותר מחבר טוב אחד, וגם יש לו קושי במיומויות חברתיות, הוא בכיתה ד' בגיל 9 ושמונה חודשים בן מזל מאזניים- כיצד אפשר לעזור לו עם פנג שואי

היי טל, מרחוק אוכל להמליץ להפנות את ראש המיטה שלו או לכיוון ההצלחה הגדולה או לכיוון מערכות היחסים. את מוזמנת לקרוא כיצד לחשב את הכיוונים שלו באתר שלי www.talor-fs.com [העתיקי והדביקי בשורת הכתובת] אבל הרבה יותר כדאי לעשות אבחון האנרגיות בבית וכך לראות מהבדיוק יש בחדרו וכיצד ניתן לעזור לו אם תחליטי שאת רוצהת את מוזמנת לשלוח לי מייל - בתחתית הדף באתר שלי כל טוב חמדה

מנהל פורום פנג שווי