מראה במשרד

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/06/2011 | 10:37 | מאת: קרן

היי, לי יש משרד חדש ואני רוצה שתהיה בו הרגשה טובה ומזמינה עבורי ועבור האנשים שמגיעים לבקר אותי, בנוסף אני גם מאוד רוצה שתהיה לי מראה במשרד, איפה הכי טוב לשים אותה אם בכלל?

היי קרן, למראה יש 2 תכונות עקריות: 1. היא מכפילה את תחושת המרחב 2. היא אינה קולטת = היא מחזירה חזרה את האנרגיה שמגיעה אליה. לכן מאוד חשוב לדעת היכן שמים אותה: האם זה טוב להכפיל את מה שיש במקום המסויים? האם נעדיף שהיא תחזיר את האנרגיה המגיעה אליה? לאור זאת, לצערי לא אוכל להמליץ לך מהו המקום הטוב ביותר למקם בו מראה מבלי לאבחן את האנרגיות הקיימות במשרדך. מה שכן אוכל להמליץ לך, זה למקום תמונה יפה ומזמינה את הנכנסים כאשר נכנסים למשרד. יש כמובן אפשרות שתפעלי על פי תחושותייך ותבחני מה קורה. אני ממליצה לעשות איבחון כדי לנצל באופן מקסימאלי את האנרגיות הקיימות במשרד ולגרום למרחב לתמוך בעשייתך. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי