כיוונים טובים ומיקום מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/05/2011 | 20:56 | מאת: אנה ורומן

שלום חמדה קנינו דירה ועכשיו מתווכחים עם איך לסדר את החדר שינה.הכניסה לחדר הינה לכוון צפון(על קיר דרומי של החדר) כמו כן ישנו חלון לצפון(בקיר הצפוני) וחלון למזרח.בנוסף יש את המקלחת הורים שדלת אליה הינה בסמוך לדלת כניסה כלומר על הקיר הדרומי. רצינו למקם את המיטה כך שהראש יהיה לכוון מזרח(במקרה זה אין בעית הצבת רגלים לכוון דלת) אך בגלל שמיטה ושידות לא נכנסות ברוחב החדר אז התחלנו לחשוב למקם את המיטה עם הראש לכוון צפון אך במקרה זה הרגליים פונות גם לכוון דלת מקלחת/שירותים וגם עוד כ20 סמ מהמיטה לכוון דלת כניסה. מה היית ממליצה לנו-האם לקנות ריהוט חדש על מנת להכניס את המיטה עם הראש לכוון מזרח או לחילופין למקם את המיטה עם הראש לצפון ולא לחשוש מכך שהרגליים לכוון דלתות של שירותים וכניסה? כמו כן נשמח מאד אם תמליצי לנו על הכוונים הטובים לבני הבית: רומן נולד באוקראינה ב05.12.79 בבוקר(אין שעה מדויקת) אנה נולדה בטדג'יקיסטן(בריה''מ) ב24.12.79 בסביבות 2-3 בלילה איתן נולד בישראל ב26.09.2007 ב8:50 בבוקר. תודה רבה מראש על תשובתך אנה רומן ואיתן

היי אנה ורומן, נתחיל מהכוונים התומכים: הקוואה הן של רומן והן שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים = 3: הצלחה גדולה= דרום, בריאות = צפון, מערכות יחסים ורומנטיקה = סרום מזרח, כללי ולימודים = מזרח. הקוואה של איתן = 2, והכיוונים, עם אותן כותרות: צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. כלומר כדאי להפנות את ראש המיטה לאחד מהכיוונים הללו. על פניו נראה שהקיר המזרחי הוא הטוב בכולם, וגם מבחינת הכיוונים מזרח זה כיוון טוב. אבל אם אתם מוכנים להחליף את ריהוט חדר השינה, זה אומר שהנושא חשוב לכם, ולכן הייתי ממליצה להזמין ייעוץ ואבחון האנרגיות בבית כדי לדעת באמת היכן הכי טוב להעמיד את המיטות של כולכם, ןבכלל לראות מה ניתן לעשות כדי לשפר את כל זרימת האנרגיה בבית. ממליצה לקרוא את המאמרים באתר שלי העוסקים בנושא הכיוונים: www.talor-fs.com אשמח לענות על שאלות נוספות, שבת קסומה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי